• banner
  • bab-kita --- 01
  • bab-kita --- 02
  • bab-kita --- 03
  • bab-kita --- 04

Babagan awake dhewe

Liyang Aoheng Machinery Co., Ltd. punika Produsèn profesional saka peralatan ultrasonik. Iku nyawiji riset, desain, produksi, marketing lan layanan. Wis pasukan kuwat technical, skills produksi unik, lan saya ngenalke majeng teknologi ing ngarep lan luar negeri, kualitas produk punika dipercaya, sistem stabil lan meets macem-macem instruksi technical. Perusahaan migunakake diimpor bahan mentahan lan komponen ndhukung produk, wis kawangun mesin ultrasonik lace, mesin kembang abang, welding, titik welding, mesin jait, mesin jait, dhuwur-kacepetan mesin manik lan produk liyane. Kita Yahoo punika: produk banget, prices cukup, layanan ing Panggonan.


Tampilan Online Chat!