• banner
  • ngeunaan-urang --- 01
  • ngeunaan-urang --- 02
  • ngeunaan-urang --- 03
  • ngeunaan-urang --- 04

Tentang Kami

Changzhou Aoheng mesin Co., Ltd. mangrupakeun produsén profésional pakakas ultrasonic. Ieu integrates panalungtikan, desain, produksi, marketing na jasa. Cai mibanda gaya kuat teknis, kaahlian produksi unik, sarta terus ngawanohkeun téhnologi canggih di imah jeung di mancanagara, kualitas produk anu bisa dipercaya, sistem stabil ngandung sarta meets rupa parentah teknis. Pausahaan ngagunakeun diimpor bahan baku sareng komponenana ngarojong produk, geus kabentuk mesin ultrasonic renda, mesin kembang beureum, mesin patri, titik mesin patri, mesin jahit, mesin jahit,-speed tinggi mesin manik jeung produk lianna. Tujuan kami anu: produk unggulan, harga nu lumrah, jasa di tempat.


WhatsApp Online Chat!